ine veci z telenoviel

Sturm der liebe photo

5. dubna 2010 v 11:26 | Lenka
Prinasam vam niake fotky z 1.serie Sturm der liebe cize Sila lasky mozte ju pozerat na STV1 o 16:30 prave ide 2.seria

telenovely avatary

5. dubna 2010 v 11:14 | Lenka
telenovely:


Herci a herecky
 

telenovely wallpapers

5. dubna 2010 v 11:09 | Lenka
Wallpapers:
Moja tučna valentína:
http://telenovely.org/Tapety/valentyna/tapeta133.jpghttp://telenovely.org/Tapety/valentyna/tapeta135.jpg http://telenovely.org/Tapety/valentyna/tapeta134.jpg


Skryta vašen:
http://telenovely.org/Tapety/pasion1/tapeta205.jpg
Tuzba tela
http://telenovely.org/Tapety/GataSalvaje/tapeta009.jpg http://telenovely.org/Tapety/GataSalvaje/tapeta012.jpg
Macocha:
http://novely.org/Tapety/Macecha/tapeta401.jpg http://novely.org/Tapety/Macecha/tapeta422.jpg http://novely.org/Tapety/Macecha/tapeta414.jpg
Ciganky:
http://novely.org/Tapety/Cikanky/tapeta300.jpg http://novely.org/Tapety/Cikanky/tapeta303.jpg http://novely.org/Tapety/Cikanky/tapeta301.jpg http://novely.org/Tapety/Cikanky/tapeta307.jpg

Herci a herecky narodeni 15.3-21.3

14. března 2010 v 18:02 | Lenka
16.3

Osalvuje Ismael de la Rosa ktory oslavuje svoje 33.narodeniny zelam mu vela stastia


Tento týzden oslavuje iba on

Rebeli test

14. března 2010 v 17:51 | Lenka
1.Ako sa volajú ex členovia skupiny RBD?
a)Any,Alfonso,Dul,Bebe,May,Chris
b)Any,Alfonso,Ucker,Zoraida,May,Chris
c)May,Estefany,Dul,Alfonso,Chris,Ucker
d)Rodry,Dul,May,Chris,Alfonso,Anahí

2.Ktorý z členov RBD vymyslel názov skupiny?
a)Anahí
b)Dulce
c)Alfonso
d)Mayte

3.V ktorom roku vznikla skupina RBD?
a)2005
b)2006
c)2004
d)2003

4.Ktorý deň sa officiálny považuje za deň vzniku RBD?
a)4.10
b)15.10
c)5.12
d)6.03

5.Ako sa volá prvé DVD,ktoré vydali RBD?
a)Hecho en Espana
b)RBD Tour Generación
c)RBD Tour Adios
d)Live in Hollywood

6.Ako sa volá režisér a manažér RBD?
a)Rosy Ocampo
b)Tony Fadel
c)Pedro Damián
d)Luis Luisillo

7.Ako sa volá postava,ktorú si zahrala Dulce Maria vo Verano de amor?
a) Miranda Perea Olmos
b) Roberta Alejandra María Pardo Rey
c) Marcela "Marce" Mejia
d) Britanny

8.Ktorú pieseň spievala skupina prvýkrát v Rebeloch?
a)Salvame
b)Sólo Quédate En Silencio
c)Y soy Rebelde!
d)Un poco de tu amor

9.)Ktorá pieseň od RBD definuje doslovný preklad ,,pobozkaj ma bez strachu"?
a)Sólo Quédate En Silencio
b)Un poco de tu amor
c)Ser o parecer
d)Besame sin miedo

10.)Ako sa volal sitcom ktorý natočila skupina RBD?
a)Cameleones
b)Tiempo Final
c)Mujeres Asesinas
d)La Familia

11.Aké je druhé priezvisko Mii Colucci?
a)Rey
b)Careras
c)Caceres
d)Cervera

12.V ktorej novele si Mayte zahrala postavu Lucrecie Cordoby?
a)Cuidado con en Angel
b)Mi pecado
c)Rebelde
d)Primer amor

13.Ako sa volá prvé sólové album od Anahí?
a)Mi delirio
b)Hoy es manana
c)Baby blue
d)Anclado en mí corazón

14.Ako sa volá pieseň,ktorú venoval Diego Roberte v 60.Epizóde?
a)Inacanzable
b)Este Corazon
c)Por Besarte
d)Una Cancion

15.Ako sa volá pieseň vďaka ,ktorej si Miguel spomenul na Miu?
a)Un Poco de tu amor
b)Este Corazon
c)Una Cancion
d)Salvame

16.Ako sa volá posledné CD,ktoré vydala skupina RBD?
a)Inacanzable
b)Para olvidarte de mí
c)Empezar desde cero
d)Y no puedo olvidarte

Vyhodnotenie:

1.)a,2.)d,3.)c,4.)a,5)b,6.)c,7.)a,8.)b,9.)d,10.)d,11.)c,12.)b,13.)b,14.)d,15.)d,16.)b

Za každú správnu odpoveď si pripočítajte 1 bod.

16-15-Si profík!Važne blahoželám,môžeš si hrdo hovoriť Rebel!
14-12-Normál
12-9-Chválitebný
9-5-v poho
5-2-starneš
2-0-vieš ty vôbec niečo okrem názvu ,že Rebeli?

Ine rozcestnik

7. března 2010 v 12:17 | Lenka



 
 

Reklama